Hardingpuls logo aktuelt salsgalleri tenester om oss kunstnarar prosjekt katalog kontakt kalender  
Arild B. Nielsen
Telthus smuget 1b
5003 Bergen
mobil 92666043Musikar og dirigent. Trompet / lur / trommer. Arild har utdanning frå musikkhøgskule på trompet og som dirigent. Han er aktiv som solist , dirigent og seminarhaldar for kor, korps og storband. I 1987 starta han Jondal Storband, i dag Hardanger Big Band der han fortsett er leiar. Arild er og lydteknikkar og driv eige firma: ABN Musikk og Lyd.

"I min verden som utøver av musikk og kunst er det instrumentene trompet, flygelhorn, neverlur, seljefløyte og trommer som har fulgt meg gjennom årene, men det er trompet og neverlur som er meg nærmest for tiden. Som dirigent for storband, kor, korps og grupper til konserter og produksjoner av ulike slag har jeg fått formidle ulike musikksjangrers utfordringer og hemmeligheter til både utøvere og publikum.

Instrumentene mine har hjulpet meg med å skape opplevelser for andre gjennom å formidle følelser og stemninger, slik at jeg har kunnet gi publikummet "noe mer" å ta med seg inn i hverdagen.

Gjennom enkle melodier, lydforming og klangfarger både som solist og i samarbeid med andre er målet mitt at lytteren får oppleve noe ekstra, noe spennende og nytt.

For tiden er det den improviserte - skapende og egenproduserte musikken som står i fokus.

Det å spille på kunstens nyere strenger på en harmonisk og lyttevennlig måte er en utfordring jeg liker." Sjå ein videosnutt her